Kapcsolat velünk

A boros hordó és belőle kihajtó szamóca közötti kapcsolat

 Bio-kertészet, ha szeretne bővebben…

… tudni a bio alapú kertművelésről. Arról, hogyan lehet kemikáliák nélkül egészséges és jó ízű növényeket nevelni úgy, hogy kihasználjuk a természet adta lehetőségeket. Kiegészítve olyan módszerekkel és szerekkel, amelyeket a természet megismerése során fedeztünk fel. Akkor az irok@virulok.hu e-mail címre írjon nekünk.

Egy piros és egy kék mediball ütő közötti kapcsolat

Medi-Ball, ha szívesen megnézné…

… vagy megtanulná ezt a tajcsi alapú labdajátékot. Amelyet bárki elsajátíthat. Aminek a lényege, hogy néhány szabály betartása közben labdával és ütővel szabadon és kreatívan mozoghatunk. Eközben javul a testtartásunk, a mozgáskoordinációnk. Fejlődik a koncentrációs, illetve a befelé figyelési képességünk. Erősödik a két agyféltekénk közti kapcsolat. Az érdeklődők jelentkezését az irok@virulok.hu e-mail címen várjuk.

Bozótból kileső zsiráfok közötti kapcsolat

Zsiráf-nyelv, ha szeretné megismerni…

… vagy elsajátítani azt a pozitív konfliktus megoldó módszert, ami nem azt keresi, kinek van igaza, hanem a megromlott kapcsolat helyreállítása a célja. Az erőszakmentes kommunikáció során nem a győztes-vesztes, hanem a győztes-győztes a párbeszéd végeredménye. Jelentkezni az irok@virulok.hu e-mail címen lehet.

Telefon

+36 30 757 2826

Levelezési cím

8900 Zalaegerszeg, Csendes utca 22.

E-mail

irok@virulok.hu

Adatvédelem

részletesen

Szerzői jogok

részletesen

Impresszum

részletesen